Interactieve displays

Vergaderen, presenteren, whiteboarding en video conferencing.
Ervaar de eindeloze mogelijkheden van interactieve displays.

Interactieve displays?

Creëer uw grenzeloze ‘Huddle room’ met onze interactieve touchscreens van i3-Technologies.  

Wij leveren touchscreen displays in uiteenlopende maatvoeringen varierent van 55”, 65”, 75” tot 85” en passen in elke ruimte.

i3TOUCH EX

i3TOUCH EX

De i3TOUCH EX is een 4K display voorzien van hoogwaardige IR technologie. De EX is uitermate geschikt voor o.a. whiteboarding, videoconferencing. Wordt standaard geleverd met Android en is uit te breiden met Windows 10 d.m.v. een insteek pc (OPS).

De EX serie is verkrijgbaar in 65”, 75” en 86”.

Functionaliteiten

i3TOUCH PX

De i3TOUCH PX is naast de functionaliteiten van de EX voorzien van een capacitieve touch display. Hierdoor is de aanraakgevoeligheid nog preciezer. Daarnaast heeft deze een actieve pen met Windows INK ondersteuning en is het mogelijk het display te roteren.

Functionaliteiten
i3TOUCH PX
i3SIXTY

i3SIXTY

De i3Sixty is een multifunctionele digitale roteerbare flip-over. De Sixty is voorzien van een ingebouwde camera en daardoor ook geschikt voor video presentaties.

Foto’s maken na een presentatie is verleden tijd. De whiteboarding software maakt het mogelijk om snel te delen d.m.v. een QR code, e-mail of USB.

De hoogwaardige standaard maakt het mogelijk deze flip-over gemakkelijk te verplaatsen.

Functionaliteiten

i3 Huddle

i3HUDDLE is een flexibele oplossing voor meeting rooms (ook wel Huddle Rooms) die presentaties, trainingen en meetings makkelijk maakt.

Via de configureerbare launcher heeft u eenvoudig toegang tot uw belangrijke (Windows 10) software en tot de ingebouwde samenwerkingstools.

Functionaliteiten
i3 Huddle